Grannar i död och lust ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
7h 27min
Utgiven
Utgivare
Bokfabriken
ISBN
9789178350797

Grannar i död och lust

av Grannar i död och lust ljudbok
4
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
7h 27min
Utgiven
Utgivare
Bokfabriken
ISBN
9789178350797

Grannar i död och lust

av Micke Hansen & Christina Olséni
4
4 5 2

Feelgood-deckaren Grannar i död och lust är en både klurig och mysig berättelse, med starka karaktärer och mycket humor. Det är en fristående fortsättning på böckerna Ester Karlsson med K och Ett lik i garderoben, som alla ger Agatha Christie-vibbar.

Bostadsrättsföreningen Lärkan ska ha sin obligatoriska städdag, vilket verkligen prövar relationerna grannarna emellan. Dagen får dock en abrupt vändning då en nyinflyttad granne först försvinner, och sedan hittas död på cykelskjulets tak.

Den 78-åriga änkan Ester Karlsson, som bor ensam med kakaduan Roland, får genast ögonen på sig. Detsamma gäller Esters syster Barbro, som ständigt försöker banta, och svågern Arne som är hypokondriker. När ännu en granne går en mystisk död till mötes kort därefter, startar Ester sin egen utredning av mordfallen – en utredning där ingen i bostadsrättsföreningen Lärkan går säker.

Christina Ohlsén är civilekonom och entreprenör, och Micke Hanssen är manusförfattare, låtskrivare och artist. De är båda bosatta på Falsterbonäset, där även deras tidigare bokserie Mord i Falsterbo utspelar sig.

Lyssna på Grannar i död och lust som ljudbok