Therése Lindgren släpper exklusiv ljudbok hos BookBeat

Lanseringar Trender

Influencer Therése Lindgren lanserar sin tredje bok, “Konsten att lyckas som medelmåtta”, exklusivt hos ljudbokstjänsten BookBeat. Samarbetet med Lindgren inleddes under 2022 och boken släpps den 29 januari.

Therése Lindgrens senaste bok – en hyllning till medelmåttor

Lindgren har tidigare skrivit självbiografiska boken “Ibland mår jag inte så bra” och fackboken “Vem bryr sig?”. I “Konsten att lyckas som medelmåtta” riktar hon strålkastarljuset mot alla som utför sina dagliga sysslor varken bättre eller sämre än någon annan. Boken erbjuder en inspirerande guide till hur Lindgren själv tagit sig an utmanande projekt trots tvivel och osäkerhet.

Exklusivt samarbete mellan Therése Lindgren och BookBeat

Nathalie Lindberg, Marketing Director Sweden på BookBeat, uttrycker sin entusiasm över samarbetet med Lindgren: “Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Therése och att hennes nya bok bara kommer att finnas på BookBeat. Hon är en perfekt ambassadör för oss, dels för hennes genuina bokintresse men också för att hon skriver så öppet och ärligt om ämnen som många kan relatera till.”

En personlig inblick i Therése Lindgrens liv och tankar om framgång

Boken följer Therése från en tennishall i Nynäshamn till livet som influencer i Stockholm. Hon delar med sig av sina personliga erfarenheter och reflektioner kring vad framgång verkligen innebär. Therése Lindgren menar att många kan känna igen sig i att vara en medelmåtta: “Jag hoppas att den här boken kan få folk att känna sig lite mer trygga och stolta över att känna sig medelmåttig. Det kan verkligen vara en styrka.”

Lyssna på Therése Lindgrens nya bok exklusivt på BookBeat

Lyssna på Therése Lindgrens nya bok “Konsten att lyckas som medelmåtta” exklusivt på BookBeat.

BookBeat är en av Sveriges största ljud- och e-bokstjänster och finns på över 30 marknader. Företaget erbjuder över 800 000 böcker på svenska, engelska och flertalet andra språk. BookBeat är en del av Bonnier, som i över hundra år har skapat, förädlat och distribuerat berättelser.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.