En kopp kaffe, mobil och hörlurar på träbord med höstlöv runt om.I höst utökas Storytels bibliotek med flera spännande nyheter. Foto: Av Goskova Tatiana/Shutterstock.com

Lanseringar

I höst kommer det dyka upp flertalet nyheter i Storytels redan stora bibliotek av ljudböcker. Du kommer kunna njuta av spänning och romantik såväl som action och människoöden som berör. Enligt Storytels pressmeddelande är några av höjdpunkterna “Sky & Fall” av Jesper Ersgård, den självbiografiska “Pappas flicka på hästgården” av Sophie Jahn och “I hennes skor” som är Kattis Ahlströms romandebut.

Storytel rustar för höst och släpper flera spännande nyheter under de kommande månaderna. Oavsett om du gillar romantik, spänning, action eller sanna berättelser kommer du hitta något nytt i ljudboksjättens omfattande bibliotek. Storytel själva lyfter framför allt tre nya titlar som höstens verkliga höjdpunkter, och nedan kan du läsa lite mer om dem.

Jesper Ersgård bjuder på spänning och mystik

Den 8 september släpptes Jesper Ersgårds “Sky & Fall”, som beskrivs som en spännande och fartfylld berättelse med koppling till historiska mysterier. När filmstjärnan Alexander DeFalls och småfifflaren Rebecca Skylers vägar korsas på ett advokatkontor i Sverige för en testamentsöppning förändras tillvaron snabbt för båda två. De tvingas fly och samarbeta för att överleva, och samtidigt görs ett märkligt fynd i Sibirien som kan kopplas till Alexander och Rebecka.

Fredde Granberg är uppläsare och Frida Öhrn står för det mäktiga soundtracket.

En sann berättelse som berör ända in på djupet av Sophie Jahn

“Pappas flicka på hästgården” är en gripande självbiografi av Sophie Jahn som släpps på Storytel den 21 oktober. Sophie Jahn berättar om sin uppväxt på den till synes idylliska hästgården på Ekerö,  men som under den putsade ytan dolde både våld, hot och övergrepp. Sophies pappa styrde gården med järnhand och spred med sitt oberäkneliga beteende skräck bland hästtjejerna som bodde där, och gjorde även tillvaron otrygg för familjen. Du får följa med i Sohpies kamp för familjen, gården och för sin egen överlevnad.

Kattis Ahlström släpper sin debutroman

Kattis Ahlström, hyllad programledare och journalist, släpper senare under hösten sin debutroman “I hennes skor”. Du får stifta bekantskap med copywritern Tove som mitt i livet tvingas möta och omvärdera de erfarenheter och val som hittills har format henne. Du får ta del av rotlöshet, avundsjuka, komplicerade relationer och försoning. Romanen bjuder på mörker, men även en hel del värme och humor.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.