Ung kvinna ligger i gräset med hörlurar och lyssnar på ljudbok.Sommar och ledighet. Passa på att njuta av en ljudbok i det vackra vädret. Under sommaren presenterar Storytel flera nya originaltitlar som kan hålla dig sällskap i hängmattan eller på stranden. Foto: Robert Kneschke/Shutterstock.com

Lanseringar

Ta med dig Storytel i sommar oavsett om du ligger i hängmattan, är i joggingspåret eller ligger på stranden. Här kommer några tips på guldkorn i Storytel Originalutbud.

Storytel har maxat sommaren och kan förflytta dig i både tid och rum från spännande platser till romantiska äventyr. Under sommaren finns flera nyheter som håller dig sällskap och som du kan njuta av oavsett vart du än befinner dig. Här presenterar vi tre av Storytels originaltitlar.

Loviseholm

Loviseholm är en svensk långserie i äkta Downtown Abbey-anda som hade premiär 22 juni. Författaren Veronica Almer tar med oss till början av 1900-talet i den historiska svenska långserien.
Från deras kraschade societetstillvaron i Stockholm fler unga Lovisa och hennes mor Sigrid söder ut till ett halvfärdigt slott i Skåne. Sigrid ska gifta sig med den skånska friherren Olof Lejonstierna men när han får syn på dottern Lovisa blir han förtrollad av hennes skönhet och vill byta brud.

1986

Jesper Ersgårds hyllade thrillerserie är tillbaka med den efterlängtade tredje och avslutande säsongen av 1986 som är inläst av Stefan Sauk. Den tredje delen inleds med att Elias Werner har fått veta den hemska sanningen om sig själv och vad han är. Mordet på hans föräldrar som skedde 1963 kunde inte stoppas och den mystiska kvinnan Diana verkar ligga steget före honom  hela tiden.
För att kunna lösa den största gåtan om vem Diana är och vad hon har för planer för Elias måste han resa långt fram i tiden. Men innan han gör det måste han hjälpa Maja som sitter fast i 1960-talet att komma tillbaka till 1986. Genom Velotrisen som han har lärt sig styra gör Elias ett desperat försöka att resa i tiden. Men resan går fruktansvärt fel.

Änkornas begravningsbyrå

Den hyllade Johanna Nilsson är tillbaka med en filmisk feelgood-bok med lika mycket humor som svarthet. Änkornas begravningsbyrå är en rolig, vacker och gripande berättelse om tre änkor som träffas genom en sorgegrupp. Alla tre befinner sig i en utsatt situation i livet och känner att de behöver en förändring.
Tillsammans startar de en begravningsbyrå i Borlänge. De tre kvinnorna med helt olika bakgrund kompletterar varandra. Namnet på den annorlunda och nytänkande begravningsbyrån blir Död med Glöd. Men eftersom de saknar erfarenhet blir det inte helt okomplicerat. Dessutom brottas alla tre med mörka hemligheter. Änkornas begravningsbyrå har premiär den 15 juli.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.