Pressbild på therese lindgren mot vit bakgrund.Therése Lindgren är BookBeats nya ambassadör, och under året kommer de släppa en bok tillsammans. Foto: Pressbild/BookBeat Sverige

Lanseringar

BookBeat har under sina sex år på svenska ljudboksmarknaden haft flertalet samarbeten med stora influencers, och nu börjar de jobba med en av de absolut största. I januari 2022 blev Youtubestjärnan Therése Lindgren ny ambassadör för BookBeat och båda parter ser fram emot det gemensamma arbetet under året.

I januari välkomnade BookBeat en ny ambassadör, och det är inte vilken profil som helst som anslutit sig till den svenska ljudboksjätten, utan en av Sveriges absolut största Youtubestjärnor, Therése Lindgren.

Klockrent samarbete

Nathalie Lindberg, Marketing Director Sweden på BookBeat, berättar att de är väldigt glada över det nya samarbetet. Hon menar att Therése Lindgren är en otroligt inspirerande person, vilket tillsammans med hennes stora intresse för ljudböcker bäddar för ett klockrent samarbete.

– Therése blir ett väldigt bra komplement till vårt ambassadörsteam av grymma och inspirerande profiler inom sina olika områden, säger hon i ett pressmeddelande.

Kommer lansera nytt projekt under året

Samarbetet kommer bland annat inkludera olika ljudbokstips för både befintliga och nya BookBeat-kunder, men man kommer även lansera ett helt nytt projekt som enligt Nathalie Lindberg förmodligen kommer falla många av Youtubeprofilens fans i smaken.

Therése Lindgren ska nämligen både skriva och läsa in en ljudbok som kommer släppas exklusivt på BookBeat under året. Mer information och exakt lanseringsdatum kommer BookBeat presentera längre fram. BookBeat ser mycket fram emot projektet och längtar efter att den nya boken ska nå lyssnarna.

Vill inspirera till lyssning och läsning

Therése Lindgren ser också fram emot samarbetet med BookBeat under 2022. Hon bekräftar att hon själv är en stor konsument av ljudböcker och att många favoriter finns just på BookBeat. Målet med ambassadörskapet är att inspirera fler till att börja lyssna på eller läsa böcker, och hon menar att det känns extra kul att ha BookBeat bakom sig med tanke på boken de ska släppa tillsammans.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.