Han dör om du inte ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Peder Falk
Längd
13h 50min
Utgiven
Utgivare
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339398

Han dör om du inte

av Han dör om du inte ljudbok
4
Språk
Svenska
Uppläst av
Peder Falk
Längd
13h 50min
Utgiven
Utgivare
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339398

Han dör om du inte

av Peter James
4
4 5 2

Författaren och filmproducenten Peter James är kanske Englands mest hyllade deckarförfattare, med över 20 miljoner sålda böcker. Han dör om du inte är bok nummer fjorton om kriminalintendenten Roy Grace, som här ställs inför ett tuffare fall än någonsin.

Den spelberoende affärsmannen Kipp Brown beslutar att följa med sin tonårige son på en fotbollsmatch, i ett försök att skingra sina tankar kring den senaste tidens bakslag. Men när Kipp vänder sig bort några minuter för att prata med en klient, har hans son plötsligt försvunnit. Inom kort får han ett meddelande, som säger att någon har hans son och kräver pengar för att ge honom tillbaka.

Trots att kidnapparen uppmanar Kipp att inte blanda in polisen, gör han det ändå. Roy Grace blir tilldelad fallet, som från början ser ut att handla om en vanlig kidnappning. Men snart har Roy Grace fått upp spår till den undre världen där ingenting är som det först verkar, och där alla regler sätts ur spel …

Peter James har prisats för att skildra polisens utredningsarbete, tankar och attityder bättre än någon annan deckarförfattare. I en recension i The Times har protagonisten Roy Grace beskrivits som en av de mest trovärdiga poliserna inom deckargenren, vid sidan av de levnadsglada och alkoholiserade karaktärer som vanligtvis är återkommande.

Lyssna på Han dör om du inte som ljudbok