Allt jag fått lära mig ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Katarina Cohen
Längd
13h 6m
Utgiven
Utgivare
Natur & Kultur
ISBN
9789127162396

Allt jag fått lära mig

av Allt jag fått lära mig ljudbok
4
Språk
Svenska
Uppläst av
Katarina Cohen
Längd
13h 6m
Utgiven
Utgivare
Natur & Kultur
ISBN
9789127162396

Allt jag fått lära mig

av Tara Westover
4
4 5 2

I boken Allt jag fått lära mig får vi följa med under författaren Tara Westovers uppväxt som består av att förbereda sig inför den stundande domedagen istället för att göra bra ifrån sig i skolan och umgås med andra barn.

Tara hjälper sin mamma att samla på örter under somrarna och under vintrarna hjälper hon till i skrotverkstaden som hennes pappa arbetar i. När Tara skadar sig åker familjen inte till sjukhuset, hennes mamma använder ett örtomslag för att ta hand om såret. Hennes familj är dedikerade mormoner och på samma gång survivalists som lever ett liv helt avskärmat från resten av samhället.

Det är hennes storebror som en dag kommer hem med den uppvaknande nyheten att det existerar en annan värld utanför gården nedanför berget i Idaho. En värld som kan ge henne ett nytt liv bortom livet i huset med sina två föräldrar och sex syskon. Utan att ha hört talas om Martin Luther King och Förintelsen sätter Tara för första gången sin fot i en skola som 17-åring.

Allt jag fått lära mig är en gripande självbiografi som hyllats världen över. Inte minst av den före detta amerikanska presidenten Barack Obama som själv menar att det är “En enastående memoar”.

Lyssna på Allt jag fått lära mig som ljudbok