Stentrappa leder till himlen genom molnenAtt utveckla mediala förmågor och samtal med andevärlden är något som två av Sveriges populäraste medium tror att alla kan göra. Foto: somsak nitimongkolchai/Shutterstock.com

Lanseringar

Mediala förmågor är något som fascinerar många. Nu ger Storytel ut Medium, en handbok för dig som är intresserad av andlig och personlig utveckling.

Liselotte och Camilla Örnberg är två av Sveriges mest välkända medium. Nu har de tillsammans skrivit och läst in boken Medium som är en handbok i andlig och personlig utveckling där de guidar lyssnarna i medialitet.

Alla kan lära sig att tala med andevärden

Både Liselotte och Camilla Örnberg är övertygade om att mediala förmågor är något som alla kan utveckla och att alla kan lära sig att samtala med andevärlden. Liselotte och Camilla Örnberg är mor och dotter och kända från bland annat tv-programmet Det okända. De är båda väldigt uppskattade både nationellt och internationellt.

I ljudboken Medium vägleder de lyssnarna steg för steg till att blir trygg och säker i deras personliga och mediala utveckling.

Första ljudboken om andlighet

Enligt Storytels förläggare, Joakim Tholén, växer intresset för andlighet och det har inte funnits någon praktisk fördjupning i ämnet som ljudbok, något som Storytel har velat ändra på.

På Storytel är man glad över att få samarbeta med Liselott och Camilla Örnberg, som är två av landets mest folkkära och anlitade medium. Nu har Storytel tillsammans med Liselotte och Camilla Örnberg skapat en guide om livet som medium och om andevärlden som är heltäckande.

Medium är en ljudboksserie i åtta delar. Förutom att Liselott och Camilla guidar lyssnarna i den mediala världen består ljudboken även av anekdoter från deras långa karriär som medium.

Meditation, healing och djurkommunikation

Liselotte arbetar inte bara som medium utan även med healing och djurkommunikation. Camilla arbetar också med meditation och yoga. Liselotte och Camilla håller även i föredrag och kurser i personlig och andlig utveckling som är väldigt populära.

Enligt Liselotte är Medium en bok för alla oavsett om man är intresserad av andlighet eller bara har funderingar om livet efter döden.

Ljudboken Medium finns på Storytel från och med 19 augusti.

 

 

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.