lydbøger.nu

Lanseringar Ljudboksmarknaden

Lydbøger.nu har nu lanseras i Danmark. Lanseringen av den danska webbplatsen ägde rum i september 2022. Målet med lanseringen är att hjälpa danskar hitta och jämföra de största ljudbokstjäsnterna samt att få ta del av unika erbjudanden.

Det svenska jämförelse företaget Webbyrå 24 har nu etablerat sig i danska marknaden. Hemsidan Lydbøger.nu har en liknade design som ljudböcker.com som är anpassad efter den svenska marknaden. Största anledningen av design valet är för att behålla varumärkes identiteten, men också för att effektivisera lanseringen.

Hur kändes lanseringen av Lydbøger.nu?

Det är oerhört spännande att ta steget ut på den danska marknaden. Det är en enorm marknad som vi har varit intresserade av länge, men det är först nu när det finns flera etablerade ljudbokstjänster som den har blivit relevant för oss. Vi tror att det finns en efterfrågan på att kunna jämföra de olika tjänsterna i Danmark, precis som det har visat sig vara fallet i Sverige.” säger Mikael Broberg Piller, grundare av Webbyrå 24.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.