Nollpunkt ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Jonas Malmsjö
Längd
13h 15min
Utgiven
Utgivare
Bonnier Audio
ISBN
9789178275687

Nollpunkt

av Nollpunkt ljudbok
4
Språk
Svenska
Uppläst av
Jonas Malmsjö
Längd
13h 15min
Utgiven
Utgivare
Bonnier Audio
ISBN
9789178275687

Nollpunkt

av Thomas Enger & Jørn Lier Horst
4
4 5 2

När den tidigare långdistanslöparen Sonja Nordstøms kontroversiella självbiografi ska lanseras, dyker författaren själv aldrig upp. Emma Ramm, kändisbloggaren, söker upp hennes hem samma dag, men dörren är inte låst och inuti ser bostaden helt orörd ut. Det enda som Ramm hittar utöver det vanliga är en nummerlapp fasttejpad på teven, med siffran ett.
Fallet med Sonja Nordstøms försvinnande tilldelas polisutredaren Alexander Blix. Han har sedan 19 år tillbaka burit på skulden över ett skott han avlossade under ett gisslandrama, som dödade pappan till en liten femårig flicka. Det dröjer inte länge innan spår efter Nordstrøm dyker upp – spår som tyder på att en noga uträknad plan är i görningen.
Blix blir tvungen att samarbeta med Ramm, som båda är beslutna om att sätta stopp för den hänsynslösa mördaren. Men det verkar som att denna mördare bara har börjat med sin lek, och vill ha uppmärksamheten riktad till sig.
Nollpunkt är den första boken i en spänningsserie om polisutredaren Alexander Blix och kändisbloggaren Emma Ramm. Det är den första romanen som författarna Jørn Lier Horst och Thomas Engers skriver tillsammans, och den innehåller det bästa av båda författarskapen.