Ett enda andetag ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
9h 2min
Utgiven
Utgivare
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339411

Ett enda andetag

av Ett enda andetag ljudbok
4
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
9h 2min
Utgiven
Utgivare
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339411

Ett enda andetag

av Gabriella Ullberg Westin
4
4 5 2

Bokserien Morden i Hudiksvall har hyllats av många läsare. Nu är Gabriella Ullberg Westin tillbaka med den sjätte fristående delen i serien: Ett enda andetag. I boken figurerar ett mystiskt virus som riskerar att bryta ut över hela världen. Overkligt nog gavs boken ut i princip samtidigt som coronaviruset bröt ut i Kina.

Hudiksvalls sjukhus får in en patient som blivit svårt misshandlad, men vägrar tala om sitt namn eller vad det är som har hänt. Snart upptäcks det att kvinnan inte bara plågas av sin misshandel, utan även av kritiska sjukdomssymptom.

Hudiksvallspolisen Johan Rokka har en ansträngd relation till sin kollega Janna Weissmann, efter att han gett upp sina förhoppningar om att fördjupa deras relation. Men så utsätts Janna för flera attentat, vilket åter leder till Rokkas inblandning i hennes liv. Det som har hänt Janna visar sig vara sammankopplat med patienten på Hudiksvalls sjukhus, och ett mysterium som riskerar att sprida sig långt utanför lilla Hudiksvall…

Gabriella Ullberg Westin är själv född i Hudiksvall och har studerat kriminologi. I dag är hon författare på heltid och har sålt böcker i över 200 exemplar i sex olika länder. Ett enda andetag förutspås bli en av sommarens mest omtyckta deckare.