Utbud av ljudböcker hos Nextory

Nextory är en digital ljudbokstjänst med ett stort utbud av ljudböcker. Du kan hitta allt från klassiker till de senaste bästsäljarna, och det finns något för alla. Med Nextory kan du lyssna på dina favoritböcker när som helst och var som helst.

Nextory – det bästa utbudet för barn?

Nextory är ett bra erbjudande för barn eftersom det ger dem obegränsad tillgång till böcker, serier och ljudböcker. Det betyder att de kan läsa så mycket de vill utan att behöva oroa sig för att få slut på material. Dessutom erbjuder Nextory en mängd olika genrer att välja mellan, så barnen kan hitta något som intresserar dem. Slutligen är priset mycket rimligt, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för familjer.

Vad kostar det egentligen, hur många enheter och vilket utbud har Nextory egentligen?

Nextory är ett digitalt bibliotek där användarna kan låna och läsa e-böcker och ljudböcker. Det finns ingen gräns för hur många böcker som kan lånas och tjänsten är tillgänglig för en månadsavgift. Nextory har ett brett utbud av titlar, inklusive bästsäljare, klassiker och nyutgivningar.

Hur många böcker finns på Nextory?

Nextory ger dig tillgång till hundratusentals böcker som inte väger någonting. Nextory kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play. När du har skapat ett konto med din e-postadress får du tillgång till Nextory appen.

Har Nextory sämre utbud än konkurrenterna?

Nextory liksom sina konkurrenter har flera hundratals ljudböcker i sitt utbud på sina abonnemang. Så nej, Nextory har inte sämre utbud jämför med BookBeat, Bokus Play, Audible eller Storytel. Det finns ingen tydlig konsensus om vilken tjänst som har det bästa urvalet mellan Nextory och Bookbeat. Det beror troligen på individens läspreferenser.

Nextory utbud

Du kan lyssna på Nextorys utbud gratis i 45 dagar gratis

Fördelar

  • Njut av 400 000+ stories
  • Användarvänlig app
  • Bra utbud av barnböcker
  • Prisvärda abonnemang
  • Ingen bindningstid

Nackdelar

  • Provperioden avslutas så fort du avbryter abonnemanget
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.