Vilket Nextory abonnemang ska jag välja?

Det finns många olika abonnemangs alternativ och det kan vara svårt att välja rätt. Olika abonnemang erbjuder olika fördelar, så det är viktigt att välja det som bäst uppfyller dina behov. Några saker att tänka på när du väljer en prenumeration är priset, de funktioner som erbjuds och prenumerationens längd.

Om du inte lyssnar så ofta skulle vi rekommendera Silver planen. Den ger dig 30 timmar lyssning per månad, vilket är tillräckligt för 1-4 ljudböcker. Om du lyssnar ofta eller är två personer som lyssnar vid olika tidpunkten, så rekommenderar vi Guld planen. Den kan du lyssna obegränsat med, men bara en person åt gången. Om ni är flera som vill lyssna samtidigt så rekommenderar vi Familj planen. Med denna plan kan ni lyssna obegränsat och mellan 2-4 personer samtidigt. Du kan läsa mer om Nextory här.

Nextory abonnemang

Avsluta abonnemang hos Nextory

För att säga upp din prenumeration på Nextory följer du de här stegen:

1. Logga in på ditt konto på Nextorys webbplats.

2. Klicka på fliken ”Mitt konto”.

3. Under rubriken ”Prenumeration” klickar du på länken ”Avbryt prenumeration”.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att säga upp din prenumeration.

Hur kommer jag igång med mitt Nextory abonnemang?

För att komma igång med ditt abonnemang måste du skapa ett konto med det betalningssätt du föredrar. När du har skapat ett konto kan du välja en abonnemangsplan som passar dina behov. När du har valt en abonnemangsplan kan du få tillgång till allt innehåll som ingår i din plan.

Hur aktiverar jag mitt abonnemang?

För att aktivera din prenumeration måste du följa instruktionerna på aktiveringssidan i Nextory appen. När du har fyllt i alla obligatoriska fält är din prenumeration aktiv och du kan få tillgång till innehållet.

Oavsett abonnemang får du 45 Dagar Gratis via Nextroy Idag

Fördelar

  • Över 400 000 ljudböcker
  • Användarvänlig app
  • Bra utbud av barnböcker
  • Prisvärda abonnemang
  • Ingen bindningstid

Nackdelar

  • Provperioden avslutas så fort du avbryter abonnemanget
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.