Nextory i App Store

Nextory är ett digitalt bokbibliotek där användare kan låna och läsa böcker från sin iPhone, iPad eller iPod Touch. Appen innehåller ett brett utbud av titlar, inklusive bästsäljare, klassiker och nyutgåvor, och användarna kan bläddra i urvalet efter genre, titel eller författare. Nextory appen har betyget 4,6/5 i App Store.

Nu kan du lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker helt obegränsat. Det är mycket enkelt att streama böcker direkt i appen på din iPhone eller iPad. Nextory är alltid tillgänglig. När som helst – online och offline – så länge och så ofta du vill oavsett vilket abonnemang du använder i Nextory appen.

Nextory app

Fungerar Nextory på Apple Watch?

För närvarande är Nextory inte tillgängligt för Apple Watch. Det är i allmänhet en mycket liten kundkrets som specifikt söker stöd för Apple Watch, men sakta men säkert lägger appar som BookBeat och Storytel till stöd för Apple Watch.

Nextory i Google Play

Nextory är en app på Google Play som gör det möjligt för användare att låna digitala böcker och ljudböcker från sitt bibliotek. Med Nextory finns det inga förfallodagar eller förseningsavgifter, och användarna kan hålla koll på sin läsning och sina bokmärken på alla sina enheter. Nextory appen har betyget 3,4/5 i Google Play.

Med Nextory kan du njuta av obegränsad läsning och lyssning när och var som helst. Du kommer alltid att ha ljudböcker och e-böcker med dig oavsett var du är – i din smartphone eller iPad. Du kan enkelt komma åt dem online eller ladda ner böcker i förväg för att kunna läsa och lyssna offline.

Nextory app

Finns det problem med Nextory appen?

Det har rapporterats att användare har problem med Nextory-appen, men det är oklart hur utbredda dessa problem är. Vissa användare har rapporterat att appen kraschar ofta, medan andra har sagt att de har haft svårt att logga in eller att deras konto har låsts. Det är oklart vad som orsakar dessa problem, men det verkar som om de drabbar ett litet antal användare.

Vilka tekniska krav är det för Nextory App?

För att kunna använda Nextory appen behöver du en enhet som är kompatibel med appen och har en aktiv internetanslutning. Appen är gratis på App Store och Google Play, men för att använda appens alla funktioner kostar det månadsvis. Priset på Nextory beror på vilket abonnemang du väljer.

Lyssna på ljudböcker gratis via Nextroy appen

Fördelar

  • Njut av 400 000+ stories
  • Användarvänlig app
  • Bra utbud av barnböcker
  • Prisvärda abonnemang
  • Ingen bindningstid

Nackdelar

  • Provperioden avslutas så fort du avbryter abonnemanget
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.