Bokcirkeln vid världens ände ljudbok
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
9h 55min
Utgiven
Utgivare
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177991724

Bokcirkeln vid världens ände

av Bokcirkeln vid världens ände ljudbok
3.5
Språk
Svenska
Uppläst av
Gunilla Leining
Längd
9h 55min
Utgiven
Utgivare
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177991724

Bokcirkeln vid världens ände

av Frida Skybäck
3.5
3.5 5 2

Frida Skybäck är författaren bakom succén Bokhandeln på Riverside Drive, som sålts i mer än 120 000 exemplar. Nu är hon tillbaka med sin sjunde bok, som är ännu en varm feelgood-roman med vänskap, kärlek och böcker som centrala teman.

Madeleine Grey, en amerikanska med svenskt påbrå, försvann spårlöst efter sin flytt till den skånska byn Ljusskär, där hon skulle praktisera i den vitt omtyckta Frihetskyrkan. Trettio år efter försvinnandet får Madeleines syster Patricia ett brev utan avsändare, med ett halsband som har tillhört Madeleine. Patricia beslutar att själv resa till Ljusskär för att leta efter sin syster.

Patricia bor under sin vistelse på Monas Bed, Breakfast & Books, en populär mötesplats där bland annat en bokcirkel av äldre kvinnor brukar samlas. Dessa kvinnor börjar undersöka Madeleines försvinnande mellan sina samtal om böcker, äktenskap och kärleksproblem. Patricia upptäcker snart att människor i byn bär på hemligheter och att alla inte tycker om frågorna hon ställer om vad som hände Madeleine.

Bokcirkeln vid världens ände har ett tempo, spänning och nyfikenhet som driver läsaren framåt, och såväl karaktärerna och miljön där berättelsen utspelar sig uppskattas av dem som recenserat boken.

Lyssna på Bokcirkeln vid världens ände som ljudbok