Giltiga Storytel Rabattkoder och Erbjudanden juli 2024

Här har vi samlat de bästa Storytel rabattkoderna och erbjudandena, speciellt utformade för nya kunder! Upptäck fantastiska kampanjer och rabatter för att börja din Storytel-resa.

För att ta del av de senaste erbjudandena och rabattkoderna kan du klicka på Prova gratis i 7 dagar. Du kommer då till de senaste erbjudandena Storytel har att erbjuda just nu!

 1. 7 dagar GRATIS – Lyssna när och var du vill. Prova Storytel gratis i en hel vecka! Inget bindningstid, så du kan avsluta när som helst. Detta erbjudande utgår den 31 december, så vänta inte för länge!
 2. 50% RABATT – 50% studentrabatt på Storytel Unlimited Studenter kan nu få 50% rabatt på Storytel Unlimited! Detta fantastiska erbjudande utgår den 31 december, så passa på innan det är för sent.
 3. 100% RABATT – Lyssna gratis i 7 dagar! Njut av en hel vecka med gratis lyssning hos Storytel! Detta erbjudande utgår den 31 december, så se till att ta del av det innan det är för sent.
 4. Bli prenumerant från endast 129 kr/månad! Med detta erbjudande kan du bli Storytel-prenumerant från så lågt som 129 kr per månad! Erbjudandet utgår den 31 december, så passa på innan det är för sent.
 5. Köp ett presentkort hos Storytel här – från 179 kr! Ge bort en perfekt present i form av ett Storytel presentkort, med priser som börjar på 179 kr. Erbjudandet utgår den 31 december, så se till att köpa ditt presentkort innan det är för sent! Klicka på “Visa mer” och sedan “Till erbjudandet” för att köpa ditt presentkort idag.

Storytel Erbjudande: Unlimited Ljudböcker Gratis i 7 dagar

Om du letar efter ett bra sätt att hålla dig uppdaterad om dina läsmål, behöver du inte leta längre än till Storytel! Under en begränsad tid erbjuder de en kostnadsfri 7-dagars provperiod.

Det innebär att du kan läsa så mycket du vill under denna period! Och om du bestämmer dig för att behålla din prenumeration efter provperioden får du 50 % rabatt på de två första månaderna. Så varför vänta? Börja läsa idag!

Storytel erbjudande

Studentrabatt hos Storytel – Få tillgång till Storytel Unlimited med studentrabatt

Storytel erbjuder en förmånlig studentrabatt för dig som är högskole- eller universitetsstudent. Med denna studentrabatt får du tillgång till Storytel Unlimited till ett lägre pris! Rabatten gäller både nya och befintliga kunder.

För att kunna ta del av studentrabatten måste du verifiera ditt student-ID via SheerID, en tredjepartstjänst som specialiserat sig på att verifiera identiteter. När din verifiering är godkänd blir du berättigad till studentrabatten, som du kan använda i totalt 4 år. Observera att verifieringen måste förnyas en gång om året.

Om du är ny hos Storytel, registrera dig genom att följa länken för studenter och genomför verifieringen under din gratis provperiod. För befintliga kunder kan du verifiera ditt student-ID genom att logga in på “Mitt konto” på Storytels hemsida och följa instruktionerna.

Kom ihåg att om du inte verifierar ditt student-ID innan din provperiod avslutas, kommer du att debiteras ordinarie pris. Men oroa dig inte, du kan fortfarande verifiera ditt student-ID i efterhand för att få tillgång till studentrabatten från och med nästa månads betalningsperiod.

Upptäck Storytels utbud av ljudböcker och e-böcker

Storytel erbjuder ett brett utbud av ljudböcker och e-böcker inom en mängd olika genrer, inklusive romaner, mäktiga biografier, prisbelönta böcker och mer. Dessutom har de ett stort utbud av både svenska och engelska titlar, vilket gör det enkelt för dig att hitta och läsa dina favoritböcker i Storytel appen.

Hitta Storytel Rabattkoder och Kampanjer online

För att hålla dig uppdaterad om de senaste Storytel rabattkoderna och kampanjerna kan du besöka deras webbplats, följa dem på sociala medier eller prenumerera på deras nyhetsbrev. På så sätt kommer du alltid att vara först med att få reda på de bästa erbjudandena och rabattkoderna, så att du kan spara pengar på ditt abonnemang.

Sammanfattningsvis erbjuder Storytel ett fantastiskt utbud av ljudböcker och e-böcker, och med hjälp av deras rabattkoder och erbjudanden kan du spara pengar på ditt abonnemang och njuta av obegränsad läsning och lyssning. Så passa på att använda en Storytel rabattkod och börja utforska deras enorma bibliotek av titlar idag!

Översikt av våra rabattkoder och erbjudande hos Storytel

🎁 Exklusiv Erbjudande 1
🥇 Rabattkoder 2
📱 Veriferade rabattkoder 1
📱 Veriferade Erbjudande 1
📖 Antal gratis ljudböcker?: 1 000 000+ stories

Fördelar

 • Populäraste ljudbokstjänsten i Sverige
 • Störst utbud av svenska ljudböcker
 • Halva priset för studenter
 • Möjligt att lyssna på flera enheter
 • Gratis i 7 dagar

Nackdelar

 • En av de dyrare ljudboksapparna
 • Går det inte att lyssna på ljudbok och läsa e-bok samtidigt
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.