Utforska ljudböcker i Storytel App

Kliv in i en värld av stories och upptäck en aändlig värld av ljudböcker med Storytel App. Med appen får du tillgång till hundratusentals ljudböcker och e-böcker på både svenska och andra språk som engelska, finska, arabiska, polska, spanska, ryska, italienska, tyska och franska.

Appen hjälper dig att enkelt hitta de bästa berättelserna och boktipsen, både nya och gamla, samt läsa och lyssna obegränsat på dina favoritböcker. Ladda ner appen på din iPhone, Android eller surfplatta och börja lyssna idag.

Få mer information om gratis ljudböcker på Storytel App

Prova Storytel App gratis och lyssna obegränsat på hundratusentals ljudböcker och e-böcker i mobilen. När du startar ditt abonnemang får du tillgång till ett ständigt växande bibliotek av böcker på olika språk och innehåll som du bara hittar hos Storytel.

För endast 179 kr per månad kan du lyssna och läs obegränsat på alla de böcker du önskar, oavsett i vilket land du bor. Så öppna din mobil, logga in och börja utforska världen av ljudböcker idag!

Kan jag prova Storytel App gratis?

Ja, Storytel erbjuder en gratis provperiod för nya användare. Under provperioden kan du utforska och använda alla funktioner i appen utan kostnad.

Jämför Storytel App med andra ljudboksappar och hur de funkar

Det finns många olika appar för att lyssna på ljudböcker, men Storytel App ger dig en unik upplevelse med sitt enorma utbud av både ljudböcker och e-böcker. Jämför Storytel med andra appar som också erbjuder ljudböcker och se vilken som passar dig bäst.

Med Storytel får du obegränsad tillgång till hundratusentals berättelser och ständigt uppdaterat innehåll för en fast månadskostnad. Börja lyssna på dina favoritböcker i bilen, på bussen eller hemma – Storytel ljudböcker-appen funkar perfekt för alla delar av din vardag.

Kan jag använda Storytel App på både iPhone och Android?

Ja, Storytel App finns tillgänglig för både iPhone och Android-enheter och kan laddas ner från respektive appbutik.

Hur får jag hjälp om jag har problem med Storytels App?

Om du behöver hjälp med att komma igång eller har problem med Storytel ljudböcker-appen, finns det massor av information och resurser tillgängliga som kan hjälpa dig.

Kolla in deras supportavdelning och ta del av guider och vanliga frågor som hjälper dig att lösa problemet. Oroa dig inte, du är inte ensam och hjälpen är bara några klick bort.

Fördelar

  • Populäraste ljudbokstjänsten i Sverige
  • Störst utbud av svenska ljudböcker
  • Halva priset för studenter
  • Möjligt att lyssna på flera enheter
  • Gratis i 7 dagar

Nackdelar

  • En av de dyrare ljudboksapparna
  • Går det inte att lyssna på ljudbok och läsa e-bok samtidigt
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.