Få 30 dagar gratis och lyssna på ljudböcker med Audible rabattkod

Registrera dig hos Audible och få en hel månad gratis för att lyssna på ljudböcker. Under dessa 30 dagar kan du prova på tjänsten och se om den passar dig. Om du vill fortsätta efter provperioden går det att spara pengar med Audible rabattkoder som erbjuds under året, exempelvis under Amazon Prime Day.

Bästa erbjudanden från Audible?

Vilka erbjudanden har Audible? Audible har några fantastiska erbjudanden just nu! Du kan få två gratis ljudböcker när du registrerar dig för en 30-dagars provperiod, och det finns också rabatter på vissa medlemskap. Kolla in det och se om det finns något som intresserar dig genom att klicka på Prova gratis i 30!

Audible erbjudanden för studenter?

Audible erbjuder för närvarande ett gratis medlemskap för studenter. Medlemskapet ger tillgång till ett bibliotek med ljudböcker som kan streamas på vilken enhet som helst. Det finns också ett rabatterat pris för studenter som vill köpa ljudböcker.

Audible erbjudande

Hos Audible: Ljudböcker för alla smaker och intressen

Audible erbjuder ett stort utbud av ljudböcker på både svenska och engelska. Här hittar du allt från de senaste titlarna till klassiker och verk av världens största författare. Dessutom kan du hitta ljudböcker från både BookBeat och Storytel, vilket gör Audible till det bästa valet för dig som vill ha ett brett utbud.

Så mycket mer än bara ljudböcker hos Audible

Audible erbjuder inte bara ett stort utbud av ljudböcker, utan även podcasts, radioteater och exklusiva Audible Original-produktioner. Dessa inkluderar dramatiseringar, intervjuer med författare och mycket mer. I Audible appen får du en hel värld av underhållning och kunskap att utforska.

Erbjuder Audible abonnemang för hela familjen?

För närvarande erbjuder Audible inga abonnemang för hela familjen. Du kan dock registrera dig för en gratis provperiod för att se om Audible är rätt för dig.

Översikt av våra rabattkoder och erbjudande hos Audible

🎁 Exklusiv Erbjudande 1
🥇 Rabattkoder 2
📱 Veriferade rabattkoder 1
📱 Veriferade Erbjudande 1
📖 Antal gratis ljudböcker?: 300 000+ stories

Fördelar

  • Över 300 000 engelska ljudböcker
  • Störst utbud på engelska ljudböcker
  • Du äger ljudböckerna du väljer
  • Gratis i 30 dagar

Nackdelar

  • Små buggar som kan störa användarupplevelsen
  • Flera användare kan inte lyssna samtidigt
  • Avslutar du din prenumeration försvinner de krediter som du har samlat ihop
  • Ingen svensk support
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.