Audible i App Store

Audible-appen är tillgänglig för iPhone, iPad och iPod Touch-användare via App Store. Med ett bibliotek på över 300 000 ljudböcker kan du enkelt hitta något som passar din smak.

Appen erbjuder även exklusiva Originals-program, som inkluderar ljudböcker, podcasts och mycket mer.

Dessutom kan du med Audibles Whispersync for Voice-funktion smidigt växla mellan att läsa och lyssna på din ljudbok utan att förlora din plats.

Audible App

Audible i Google Play

För Android-användare finns Audible-appen i Google Play, där du kan välja bland ett brett utbud av ljudböcker, inklusive klassiker, bästsäljare och nya utgåvor.

Med Audible-appen installerad på din Android-enhet kan du lyssna på dina ljudböcker när och var som helst.

Appen ger dig möjlighet att anpassa uppspelningen genom att justera hastigheten eller hoppa till ett specifikt kapitel för en sömlös lyssnarupplevelse.

Audible App

Introduktion till Audible-appen – En värld av ljudböcker i fickan

Audible är en ljudboksapp som låter användare njuta av böcker i ljudformat när de är på språng. Med ett stort bibliotek av över 300 000 titlar, inklusive bästsäljare, klassiker och nyutgåvor, är Audible en favorit bland ljudboksälskare över hela världen, inklusive Sverige.

Fördelar med Audible appen

En av de största fördelarna med Audible-appen är dess användarvänlighet. Användare kan enkelt söka och hitta ljudböcker och styra uppspelning, hastighet och andra inställningar efter eget tycke. 

Audible erbjuder även exklusiva Originals-program, såsom podcasts och ytterligare innehåll som inte finns någon annanstans.

Dessutom har Audible Whispersync for Voice-funktionen, vilket gör det möjligt att växla mellan att läsa och lyssna på en bok utan att förlora sin plats.

Nackdelar med Audible appen

Trots dess fördelar är Audible inte utan nackdelar. För det första är appen inte gratis och användarna måste betala för varje ljudbok eller teckna ett medlemskap för att få krediter att använda på ljudböcker.

För det andra är Audible inte kompatibel med alla enheter, vilket kan begränsa användningen för vissa användare.

Audible Sverige – Tillgängliga ljudböcker och erbjudanden

Audible Sverige är en utmärkt ljudboks- och podcastapp för alla som vill njuta av ett brett utbud av innehåll på både svenska och engelska.

Med sin användarvänliga plattform, stora bibliotek av titlar och exklusiva Audible Original Podcasts är Audible ett attraktivt alternativ för bokälskare och podcastlyssnare i Sverige.

Medlemskapet erbjuder dessutom rabatter på vissa ljudprodukter och ger användarna möjlighet att lyssna på innehållet när de vill, var de än befinner sig.

Utforska Audible-abonnemang och priser i Sverige

Audible, som ägs av Amazon, erbjuder ett flexibelt abonnemang för sina användare i Sverige. Nya användare kan prova Audible gratis i 30 dagar.

Efter provperioden kan du välja att betala antingen $14,95 per månad eller $149,50 per år för ett årsmedlemskap.

Medlemskapet ger dig tillgång till ett stort bibliotek av ljudböcker, podcasts och annat ljudinnehåll samt rabatter på vissa ljudprodukter.

Jämförelse med andra engelska ljudboksappar

Audibles främsta konkurrenter är Audiobooks.com och Downpour. Audiobooks.com har också ett stort utbud av ljudböcker, men deras priser är generellt högre än Audibles. Downpour erbjuder ett mindre urval av ljudböcker men har lägre priser.

Audible-appen för Windows 10

Audible-appen för Windows 10 har nyligen uppdaterats med nya live-bricka-animationer, förbättrat användarupplevelsen för Windows-användare. Uppdateringen inkluderar också felrättningar och prestandaförbättringar.

Är Audible det rätta valet för dig?

Audible är en utmärkt ljudboksapp för svenska användare som älskar att lyssna på ljudböcker. Med sitt stora utbud av titlar, användarvänliga gränssnitt och exklusiva innehåll är Audible en av de bästa ljudboksapparna på marknaden.

Nackdelarna, såsom kostnaden för ljudböcker och begränsad kompatibilitet med vissa enheter, kan dock vara avskräckande för vissa användare.

I jämförelse med konkurrenter som Audiobooks.com och Downpour, erbjuder Audible ett konkurrenskraftigt alternativ med sitt stora bibliotek och exklusiva innehåll.

För de som är villiga att betala för ljudböcker eller teckna ett medlemskap, är Audible-appen ett utmärkt val för att lyssna på ljudböcker på språng.

Fördelar

  • Över 300 000 engelska ljudböcker
  • Störst utbud på engelska ljudböcker
  • Du äger ljudböckerna du väljer
  • Gratis i 30 dagar

Nackdelar

  • Små buggar som kan störa användarupplevelsen
  • Flera användare kan inte lyssna samtidigt
  • Avslutar du din prenumeration försvinner de krediter som du har samlat ihop
  • Ingen svensk support
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.