9 populära svenska ljudböcker just nu

Det finns några populära svenska ljudböcker som går bra just nu. Här är 9 av dem:

1. “Flickan med draktatuering” av Stieg Larsson.

2. “Flickan som lekte med elden” av Stieg Larsson

3. “Flickan som sparkade till getingboet” av Stieg Larsson

4. “Millenniumtrilogin” av Stieg Larsson

5. “Hungerspelen” av Suzanne Collins

6. “Catching Fire” av Suzanne Collins

7. “Mockingjay” av Suzanne Collins

8. “The Fault in Our Stars” av John Green

9. “Looking for Alaska” av John Green

Ladda ner ljudböcker gratis på svenska

Letar du efter ett sätt att förbättra din förmåga att lyssna på svenska? Varför inte prova att ladda ner några gratis ljudböcker? Det finns många ljudbokstjäsnterna som erbjuder gratis nedladdning av populära böcker i ljudformat. Nextory, BookBeat, Bokus Play och Storytel kan du på alla tjänster ladda ner ljudböcker på appen för att kunna lyssna offline när det passar dig.

Svenska Ljudböcker gratis

Gratis ljudböcker på svenska

Det finns många appar som erbjuder gratis ljudböcker på svenska. En snabb sökning på någon större sökmotor visar många av dessa webbplatser. Utbudet av ljudböcker är vanligtvis mycket bra och kvaliteten på inspelningarna är i allmänhet ganska bra.

Många av dessa webbplatser erbjuder även andra språk, så om du letar efter gratis ljudböcker på spanska eller franska, till exempel, bör du kunna hitta det du söker ganska lätt. Du kan även hitta flertal ljudböcker via Bibliotek.

Kan man lyssna på svenska ljudböcker gratis på Spotify?

Ja, du kan lyssna på svenska ljudböcker gratis på Spotify. Du kan antingen söka efter ljudböcker i Spotifys sökfält eller bläddra genom avsnittet Ljudböcker på fliken Bläddra. Du behöver ett Storytel abonnemang för att ta full nytta av alla ljudböcker som finns i deras utbud.

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.