Prova Nextory gratis i 45 dagar

Kan man prova Nextory gratis? Ja, det kan du! Nextory erbjuder en gratis 45 dagars provperiod så att du kan prova alla våra funktioner utan att vara bunden. Det är bara att registrera dig med din e-postadress så kan du börja!

Erbjuder Nextory abonnemang för hela familjen?

Ja, Nextory erbjuder abonnemang för hela familjen. Det innebär att du kan ha upp till sex familjemedlemmar registrerade för att använda tjänsten samtidigt. Priset för Nextorys familj abonnemang ligger just nu mellan 219-279 kr/mån. Nextory hittar du alla böcker från bästsäljarlistorna, och du kan naturligtvis läsa eller lyssna på dem på din mobil eller surfplatta när du vill. De har även ett brett utbud av skönlitteratur, mysterier och många fler kategorier.

Nextory gratis

Varför prova Nextory gratis i 45 dagar

Det finns många skäl att prova Nextory gratis i 45 dagar. För det första är det ett utmärkt sätt att uppleva allt som tjänsten har att erbjuda utan att du behöver göra några åtaganden. För det andra ger det dig möjlighet att utforska olika genrer och hitta nya favoriter. För det tredje är det ett utmärkt sätt att spara pengar på ditt läsmaterial. Slutligen ger det dig tillgång till exklusivt innehåll som du inte kan hitta någon annanstans.

Är Nextory gratis just nu?

De har nyligen infört en 45 dagars gratis provperiod för att locka nya användare. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa tjänsten och se om den är rätt för dig. Jag rekommenderar starkt att du utnyttjar detta exklusiva erbjudande.

Prova Nextory i 45 dagar gratis

Nextory har tidigare haft rabatt/erbjudande om 45 dagar gratis period. Detta erbjudande är inte aktivt.

Lyssna på ljudböcker och e-böcker gratis via Nextroy Idag

Fördelar

  • Njut av 400 000+ stories
  • Användarvänlig app
  • Bra utbud av barnböcker
  • Prisvärda abonnemang
  • Ingen bindningstid

Nackdelar

  • Provperioden avslutas så fort du avbryter abonnemanget
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.