Kort om Boksy

Boksy lanserades i januari 2022 med en tydlig målsättning att uppmuntra hela familjer att läsa mer. Boksy ägs av bokförlaget Stabenfeldt. De har under mer än 30 år gett läsglädje till hundratusentals barn i Sverige, Norge och Finland, och står bakom publikationer som Penny & Friends, GIRL:IT och Kickerz.

Boksy är den billigaste och mest bekväma bokappen i Sverige. Med ett stort utbud av böcker, enkel och bekväm läsning, säker betalningsmetod och möjlighet att läsa böcker offline, är Boksy det bästa valet för bokälskare i Sverige. Lägg till Boksy till din samling idag och upptäck en ny värld av böcker!

Vad vi gillar med Boksy

  • Billig ljudbokstjänst
  • Lättanvänd app
  • Boksy spelhörna: Korsord, Worduko, Ord på ord
solcta PROVA GRATIS i 60 DAGAR

Bästa erbjudande Reklamlänk

Boksy har ett brett utbud av priser och abonnemang för att passa dina läsbehov och budget. Du kan välja mellan fyra olika nivåer, Nivå 1 till Nivå 4, med priser från 49 SEK till 149 SEK per månad. Varje nivå erbjuder en viss mängd läs- och lyssningstimmar per månad, med rabatter som ökar ju högre nivå du väljer. Som ny kund har du möjlighet att prova Boksy Nivå 1 i 2 månader för endast 9 kr/månad.

Nivå 1

Med Boksys Nivå 1 får du tillgång till upp till 12 timmars läsning/lyssning varje månad för en månadsavgift på 49 kr.

Nivå 2

Nivå 2 ger dig tillgång till upp till 24 timmars läsning/lyssning varje månad för en månadsavgift på 79 kr, vilket motsvarar en rabatt på 19% per timme.

Nivå 3

Med Boksys Nivå 3 får du tillgång till upp till 48 timmars läsning/lyssning varje månad för en månadsavgift på 109 kr, med en rabatt på 44% per timme.

Nivå 4

Nivå 4 ger dig tillgång till upp till 100 timmars läsning/lyssning varje månad för en månadsavgift på 149 kr, med en rabatt på 63% per timme.

Boksy för familjer – Lyssna på flera enheter samtidigt

Boksy för familjer är en utmärkt lösning för familjer som älskar att läsa tillsammans. Tack vare den här tjänsten kan flera enheter logga in och lyssna på böcker samtidigt. Det är en enkel och bekväm möjlighet för familjer att dela sina läsupplevelser och lära tillsammans. För att aktivera den här funktionen kostar det 10 kr extra per månad för en extra profil.

Så, om du vill lägga till en extra profil för en annan enhet, kan du logga in på Mina Sidor på Boksy.se och lägga till den extra profilen mot en extra avgift. Tänk på att alla medlemmar i familjen måste ha samma abonnemangsnivå för att kunna använda Boksy Familj.

Avsluta Boksy under Mina sidor

För att avsluta din Boksys prenumeration behöver du logga in på Mina Sidor på Boksy.se. Scrolla sedan ner på sidan och klicka på “Avsluta prenumeration”. Ett pop-up fönster kommer då att dyka upp och du behöver bara klicka på “Ja, avbryt nu” för att bekräfta avslutandet av din prenumeration. Observera att ditt abonnemang kommer att upphöra vid nästa faktureringscykel.

Prova Boksy gratis i 60 dagar

Boksy erbjuder en chans att prova deras tjänst i 60 dagar, men detta kräver en mindre avgift på 9 kr för de två månaderna. Detta ger dig möjlighet att upptäcka deras breda utbud av böcker och ljudböcker samt testa deras poängsystem som är designat för att motivera dig att läsa mer.

Trots den lilla avgiftet, är det en unik möjlighet att upptäcka en ny värld av läsglädje utan att behöva förplikta dig till en fullständig prenumeration. Gör dig redo att uppleva Boksy och allt det den har att erbjuda genom att starta din 60-dagars gratis provperiod idag.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Nivå 1 1 Ja 60 dagar 49 kr
Nivå 2 1 Ja 60 dagar 79 kr
Nivå 3 1 Ja Nej 109 kr
Nivå 4 1 Ja Nej 149 kr

Boksys erbjuder en bred samling av böcker och ljudböcker för hela familjen att njuta av. Från unga vuxna till tonåringar och barn, Boksys har en stor katalog av underhållande och lärorika publikationer.

Boksys sökfunktion gör det lätt för användare att hitta den bok de letar efter. Du kan söka efter böcker med sökord, författare, genrer eller serier. Boksys har också en mängd kategorier som inkluderar barnböcker, ungdomsböcker, deckare, romance, skräck, science fiction och mycket mer. Med så många kategorier att välja bland kan användare enkelt hitta böcker som intresserar dem och förbättra sin läsglädje.

Boksy spelhörna

Boksy har inte bara ett stort utbud av böcker, men de har också en spelhörna som förstärker läsinlärningen på ett roligt sätt. Du kan spela tillsammans med vänner eller ensam, och upplev lärandet på en ny nivå genom att ha kul. Läsningen blir ännu mer tillfredsställande med möjligheten att upptäcka spelhörnan och förstärka din läsinlärning på en underhållande sätt.

Boksys app är en central del av deras tjänst och erbjuder en mängd praktiska funktioner för att göra det enkelt för användare att få tillgång till och interagera med deras bibliotek.

Bra funktioner och lättnavigerad

Bra funktioner och lättnavigerad beskriver appens användarvänliga design och de användbara funktionerna som inkluderar möjligheten att söka och sortera böcker, samt följa sin egen läsframsteg med hjälp av poängsystemet.

Har funnits problem med appen

Har funnits problem med appen belyser dock att det har förekommit vissa tekniska problem med appen, som ofta är vanliga för nya teknologiska produkter. Boksy har dock varit snabba med att lösa dessa problem och har ett engagerat team som ständigt arbetar med att förbättra appens prestanda och användarupplevelse.

Trots dessa problem är Boksys app en viktig del av deras tjänst och fortsätter att vara en viktig plattform för deras användare att få tillgång till deras bibliotek och följa sitt läsframsteg.

Vanliga frågor om Boksy

» Kan man prova Boksy gratis?
Tekniskt sätt nej, men du kan prova Boksy för bara 18 kr i 60 dagar. Men eftersom det är en så liten summa är det nästan som gratis. Du kan själv välja vilket av Boksy abonnemang du vill prova.
» Vilka erbjudanden har Boksy?
Boksy erbjuder fyra nivåer av abonnemang med olika mängder av tillgängliga timmar för läsning/lyssning varje månad. Nivå 1 ger tillgång till 12 timmar för 49 kr per månad, Nivå 2 ger tillgång till 24 timmar för 79 kr per månad med en rabatt på 19% per timme, Nivå 3 ger tillgång till 48 timmar för 109 kr per månad med en rabatt på 44% per timme, och Nivå 4 ger tillgång till 100 timmar för 149 kr per månad med en rabatt på 63% per timme.
Vilka enheter funkar Boksy på?
Du kan använda Boksy på enheter med Android och iOS, både på mobil och surfplatta.
Är Boksy verkligen den billigaste bokappen i Sverige?
Ja, Boksy erbjuder alla sina böcker till ett mycket lågt pris, vilket gör det till den billigaste bokappen i Sverige.
Erbjuder Boksy abonnemang för hela familjen?
Ja, med varje Boksy abonnemang kan man lägga till en extra profil för bara 10 kr per månad extra för familjen.
Kan jag läsa böckerna offline?
Ja, Boksy tillåter användare att ladda ner böcker och läsa dem offline. Du kan enkelt läsa dina favoritböcker när du inte har tillgång till en internetuppkoppling.
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.