Svea Trafikutbildning är ett förlag som specialiserar sig på att tillhandahålla teori för Trafikverkets teoriprov för personbil (B-behörighet). Förlaget erbjuder en lärobok kallad Körkortsteori 2023 på fem olika språk – svenska, engelska, arabiska, persiska och somaliska.

Boken innehåller också information och fakta om vägmärken och vägmarkeringar. Dessutom erbjuder förlaget e-tjänsten Körkortsfrågor där du kan öva på teoriprov med körkortsfrågor, vilket fungerar på datorer, surfplattor och mobiler.

För trafikskolor erbjuder förlaget en separat prislista, som trafikskolorna kan få tillgång till genom att kontakta dem via e-post. Därutöver finns läroboken Körkortsteori 2023 tillgänglig som e-bok och ljudbok, vilket gör det möjligt för eleverna att välja det alternativ som passar dem bäst för sitt lärande.

Svea Trafikutbildning erbjuder också information om vanliga frågor som ställs inför Trafikverkets teoriprov (kunskapsprovet), såsom hur många rätt man måste få för att bli godkänd, hur lång tid man har på sig att skriva teoriprovet, om provet kan skrivas på fler språk än svenska, vad det kostar, hur man bokar det, när man får resultatet från provet, var man kan skriva provet och hur provet går till.

Sammanfattningsvis är Svea Trafikutbildning ett förlag som tillhandahåller resurser för att underlätta inlärningen och förberedelserna inför Trafikverkets teoriprov för personbil (B-behörighet). Förlaget erbjuder en mängd olika resurser på flera språk, inklusive läroböcker, e-tjänster och ljudböcker, för att möta behoven hos olika elever.