Carl-Johan Forssén Ehrlin är en svensk författare, entreprenör och föreläsare. Han föddes i Nyköping 1978. Carl-Johan Forssén Ehrlin har skrivit flera barnböcker, men är mest känd för boken “Kaninen som så gärna ville somna” som utkom år 2011. Boken blev snabbt en internationell succé och är översatt till flera språk.

“Kaninen som så gärna ville somna” är en bilderbok som riktar sig till barn mellan 3 och 7 år. Boken är skriven med syfte att hjälpa barn som har svårt att somna på kvällen och är fylld med avslappnings- och visualiseringsövningar. Carl-Johan Forssén Ehrlin har använt sig av tekniker inom kognitiv psykologi och hypnos för att skapa en bok som är avslappnande och sövande för små barn.

Carl-Johan Forssén Ehrlin har även skrivit böcker som riktar sig till vuxna, bland annat “Sjungande trädgård: din bästa trädgårdsterapi” och “Din självgående trädgård: en guide till permakultur och självförsörjning”. Carl-Johan Forssén Ehrlin är även en efterfrågad föreläsare och talar om ämnen som ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling.