Aron Flam, född den 19 december 1972, är en svensk författare, komiker och poddare. Han har skrivit flera böcker inom olika genrer, inklusive facklitteratur, självbiografier och skönlitteratur.

Flams första bok, “Det här är en svensk tiger”, gavs ut 2003 och handlar om svenska krigsveteraner som kämpade mot tyskarna under andra världskriget. Han har även skrivit två självbiografier, “Bland tomtar och terrorister” (2010) och “En bok för alla mina fans” (2016), där han berättar om sin uppväxt, sina erfarenheter som komiker och sina politiska åsikter.

Utöver detta har Flam även skrivit skönlitteratur, inklusive romanen “En kärleksaffär” (2018), som handlar om en man som faller för en ung kvinna med en mystisk bakgrund. Han är även känd för sin populära podcast “Dekonstruktiv kritik”, där han diskuterar politiska och kulturella frågor tillsammans med olika gäster.

Här är några av Aron Flams böcker:

  • Det här är en svensk tiger (2003)
  • Bland tomtar och terrorister (2010)
  • En bok för alla mina fans (2016)
  • En kärleksaffär (2018)

Flams böcker tar ofta upp kontroversiella ämnen och utmanar rådande normer och idéer, vilket har gjort honom till en kontroversiell figur i svensk debatt och kulturliv.