Vad är en E-Tidning? E-tidning är den digitala versionen av en papperstidning. Det är ett sätt för tidningar att tillhandahålla sitt innehåll i en digital form. E-tidningen är tillgänglig på datorer, surfplattor och smartphones, vilket gör det enkelt att läsa nyheter oavsett var man befinner sig. För att använda e-tidning behöver man en prenumeration på tidningen och en internetuppkoppling.

Hur Man Använder E-Tidning på Enheterna: För att använda e-tidning på enheter behöver man ladda ner en app för e-tidning. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS-enheter. När man har laddat ner appen kan man logga in med sitt prenumerationsnummer och lösenord för att få tillgång till tidningens innehåll. E-tidning är ett enkelt och smidigt sätt att läsa nyheter på och ger läsarna möjlighet att läsa nyheter när som helst och var som helst.

Key Takeaways

 • E-tidning är den digitala versionen av en papperstidning som är tillgänglig på datorer, surfplattor och smartphones.
 • För att använda e-tidning på enheter behöver man ladda ner en app och logga in med sitt prenumerationsnummer och lösenord.
 • E-tidning ger läsarna möjlighet att läsa nyheter när som helst och var som helst.

Vad är en E-Tidning

En E-Tidning är en digital version av en tryckt tidning som är tillgänglig på olika digitala plattformar som datorer, surfplattor och smartphones. Till skillnad från en vanlig papperstidning kan en E-Tidning läsas när som helst och var som helst.

För att läsa en E-Tidning behöver man ha en prenumeration på den tryckta tidningen och ett konto på den digitala plattformen som E-Tidningen är tillgänglig på. E-Tidningen kan läsas på samma sätt som en tryckt tidning, men istället för att bläddra i papperet skrollar man på skärmen.

En E-Tidning kan innehålla samma artiklar och annonser som den tryckta tidningen, men den kan också innehålla extra funktioner som ljud- och videomaterial, bildgallerier, interaktiva kartor och länkar till andra artiklar på webben.

Fördelarna med en E-Tidning är många. Den är lättillgänglig och kan läsas var som helst och när som helst. Dessutom är den mer miljövänlig än en tryckt tidning eftersom den inte kräver papper och tryckfärg. E-Tidningen kan också vara mer interaktiv och innehålla mer multimedia än en tryckt tidning.

Hur Man Använder E-Tidning på Enheterna

Att läsa tidningen på en digital enhet är enkelt och bekvämt. Här följer en kort guide om hur man använder e-tidningen på olika enheter.

På Ipad och Iphone

 1. Ladda ner appen “Kyrkans Tidning” från App Store.
 2. Öppna appen och logga in med dina användaruppgifter.
 3. Välj den tidning du vill läsa och börja läsa.

På Surfplatta

 1. Öppna webbläsaren på din surfplatta och gå till www.kyrkanstidning.se.
 2. Logga in med dina användaruppgifter.
 3. Klicka på “E-tidningen” i menyn och välj den tidning du vill läsa.
 4. Börja läsa.

På Mobil

 1. Ladda ner appen “Kyrkans Tidning” från Google Play eller App Store.
 2. Öppna appen och logga in med dina användaruppgifter.
 3. Välj den tidning du vill läsa och börja läsa.

Det är viktigt att notera att e-tidningen är tillgänglig samtidigt som den tryckta tidningen, så du kan läsa den när som helst och var som helst. Om du har problem med att logga in eller läsa tidningen, kontakta kundtjänst för hjälp.

E-Tidning App

E-tidning appen är en digital version av papperstidningen som kan läsas på surfplattor och mobiler. Appen finns tillgänglig för både iOS och Android-enheter och är gratis att ladda ner.

För prenumeranter är det möjligt att logga in och få tillgång till tidningarna utan extra kostnad. Appen ger användarna möjlighet att läsa tidningen varje dag var de än befinner sig, och det är möjligt att välja mellan olika utgåvor av tidningen beroende på var man bor eller vilken utgåva man önskar läsa.

E-tidning appen är enkel att använda och ger användarna möjlighet att bläddra mellan sidorna på samma sätt som man skulle göra med en papperstidning. Det är också möjligt att söka efter specifika artiklar och lägga till bokmärken för att spara artiklar som man vill läsa senare.

Appen ger också användarna möjlighet att anpassa textstorleken och bakgrundsfärgen för att göra läsningen mer bekväm. Det är också möjligt att dela artiklar direkt från appen via sociala medier eller e-post.

Sammanfattningsvis är E-tidning appen en praktisk och användarvänlig lösning för de som vill läsa sin tidning digitalt. Med appen kan man enkelt läsa tidningen var man än befinner sig och anpassa läsningen efter sina egna preferenser.

Logga in till E-Tidning

För att kunna läsa E-Tidningen behöver man vara prenumerant och logga in på sitt digitala konto. Logga in-processen är enkel och tar bara några minuter att slutföra.

För nya prenumeranter, gå till tidningens hemsida och välj prenumerationsalternativet som inkluderar E-Tidningen. Efter att ha registrerat sig, kommer man att få en bekräftelse via e-post med information om hur man loggar in till E-Tidningen.

För befintliga prenumeranter, logga in på ditt digitala konto på tidningens hemsida eller i appen. E-Tidningen finns tillgänglig varje utgivningsdag senast kl. 03.00. Tidningen finns sedan kvar på nätet så att man kan gå tillbaka, söka och läsa gamla tidningar och artiklar.

För att logga in till E-Tidningen, följ dessa steg:

 1. Gå till tidningens hemsida eller öppna appen.
 2. Klicka på “Logga in” och fyll i dina uppgifter.
 3. Om du inte har ett digitalt konto, välj “Skapa konto” och följ instruktionerna.
 4. Efter att ha loggat in, välj E-Tidningen från menyn för att börja läsa.

Det är viktigt att notera att E-Tidningen endast är tillgänglig för prenumeranter på tidningens digitala paket. Om man har några frågor eller problem med att logga in till E-Tidningen, kontakta tidningens kundtjänst för hjälp och support.

Fördelar med E-Tidningen

E-tidningen är en digital version av papperstidningen som kan läsas på en dator, surfplatta eller smartphone. Här är några fördelar med att prenumerera på en e-tidning:

 • Tillgänglighet: E-tidningen kan läsas var som helst och när som helst, så länge man har en internetuppkoppling. Detta gör det möjligt att läsa tidningen även när man är på resande fot eller inte har tillgång till en pappersversion.
 • Spara papper: Genom att läsa e-tidningen istället för papperstidningen bidrar man till att minska pappersavfallet och spara på naturresurserna.
 • Interaktivitet: E-tidningen kan innehålla interaktiva funktioner som exempelvis länkar till ytterligare information, videoklipp eller bildspel. Detta gör läsningen mer engagerande och interaktiv.
 • Sökbarhet: Genom att söka i e-tidningen kan man enkelt hitta specifika artiklar eller ämnen som man är intresserad av. Detta sparar tid och gör läsningen mer effektiv.
 • Flera språk: E-tidningen kan ofta läsas på flera olika språk, vilket gör det möjligt att läsa nyheter från andra länder och kulturer på sitt eget språk.
 • Spara artiklar: Genom att spara artiklar i e-tidningen kan man enkelt återvända till dem senare och läsa om dem igen. Detta är särskilt praktiskt för artiklar som innehåller viktig information eller som man vill ha som referens.
 • Lägre kostnad: E-tidningen är oftast billigare än papperstidningen, vilket gör det mer kostnadseffektivt att prenumerera på den digitala versionen.

Sammanfattningsvis finns det många fördelar med att prenumerera på en e-tidning. Den är tillgänglig, sparar papper, är interaktiv och sökbar, kan läsas på flera språk, gör det möjligt att spara artiklar och är oftast billigare än papperstidningen.

Vanliga frågor

Vad är priset för att prenumerera på en e-tidning?

Priset för att prenumerera på en e-tidning varierar beroende på vilken tidning det gäller och vilket abonnemang man väljer. Vanligtvis är priset för en e-tidningsprenumeration lägre än för en prenumeration på den tryckta versionen av tidningen. För att få mer information om priser och abonnemang, besök tidningens hemsida eller kontakta deras kundtjänst.

Finns det några problem med att använda Sydsvenskan e-tidning?

Sydsvenskan e-tidning fungerar normalt sett utan problem. Om man upplever några problem med att använda e-tidningen kan man kontakta Sydsvenskans kundtjänst för hjälp.

Hur fungerar HD e-tidning app?

HD e-tidning app är en app som gör det möjligt att läsa HD som e-tidning på en mobil eller surfplatta. För att använda appen behöver man ha en prenumeration på HD. Appen är gratis att ladda ner och finns tillgänglig för både iOS och Android-enheter.

Kan jag söka efter artiklar på HD.se?

Ja, man kan söka efter artiklar på HD.se. HD.se är tidningens hemsida där man kan läsa artiklar och söka efter tidigare publicerade artiklar.

Hur kan jag få en erbjudande för att prenumerera på Sydsvenskan e-tidning?

Sydsvenskan har ibland erbjudanden för att prenumerera på deras e-tidning. För att ta del av erbjudanden och kampanjer kan man besöka tidningens hemsida eller kontakta deras kundtjänst.

Vad är skillnaden mellan en vanlig tidning och en e-tidning?

En vanlig tidning är en tryckt version av tidningen som man kan köpa i en butik eller få hemlevererad. En e-tidning är en digital version av tidningen som man kan läsa på en dator, surfplatta eller mobil. En e-tidning är vanligtvis billigare än en vanlig tidning och man kan läsa den var man än befinner sig.

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.