Prova BookBeat idag och njut av ljudböcker varje månad

Ännu inte provat BookBeat? Nu har du chansen att prova tjänsten gratis och upptäcka allt som deras prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker har att erbjuda. För en månadskostnad får du tillgång till hela deras utbud av böcker, inklusive spännande deckare och klassiker.

Hos BookBeat kan du välja mellan att läsa eller lyssna på dina favoritböcker, på svenska, engelska och flera andra språk.

Ladda ner BookBeat-appen för att lyssna på dina favoritljudböcker

Med BookBeat-appen kan du enkelt ladda ner dina favoritböcker och lyssna på dem offline, oavsett var du befinner dig. Appen är tillgänglig för både mobil och surfplatta och är enkel att använda.

Hos BookBeat kan du välja bland över 900 000 ljudböcker och e-böcker på svenska, engelska och flera andra språk.

BookBeat app för Android – Tillgänglig på Google Play

BookBeat-appen är tillgänglig för Android-enheter via Google Play Store. För att börja lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker på din Android-enhet är det bara att besöka Google Play Store och söka efter BookBeat.

Ladda ner appen, skapa ett konto och börja utforska det stora biblioteket med över 900 000 böcker på olika språk. Med BookBeat-appen för Android kan du enkelt söka efter titlar, författare och genrer, skapa egna bokmärken och lyssna offline när du är på språng.

Prova BookBeat gratis i [bookbeat-gratis] dagar och upplev bekvämligheten av att ha dina favoritljudböcker och e-böcker till hands på din Android-enhet.

BookBeat app

BookBeat app för iOS – Hämta från App Store

För dig som har en iPhone eller iPad är BookBeat-appen tillgänglig för nedladdning via App Store. Gå till App Store, sök efter BookBeat och ladda ner appen till din iOS-enhet. Efter att du har skapat ett konto kan du direkt börja njuta av BookBeats omfattande bibliotek av ljudböcker och e-böcker.

Appen är utformad för att erbjuda en smidig och användarvänlig upplevelse för iOS-användare. Du kan söka efter böcker, författare och kategorier, spara bokmärken och lyssna offline när du inte har tillgång till internet.

Prova BookBeat-appen gratis i [bookbeat-gratis] dagar och upptäck hur lätt det är att ha dina favoritböcker i fickan med din iPhone eller iPad.

BookBeat app

Allmän användarupplevelse av BookBeat-appen: Fördelar och nackdelar

Överlag är användarupplevelsen av BookBeat-appen positiv, med många som uppskattar det stora utbudet av böcker och användarvänligheten. Emellertid finns det vissa områden där appen kan förbättras för att erbjuda en ännu bättre upplevelse för alla användare.

Användare av BookBeat-appen har delat både positiva och negativa erfarenheter om tjänsten. Här är en översikt över några av de vanligaste synpunkterna:

Fördelar

  • Njut av 900 000+ stories
  • Bra för familjer
  • Lättnavigerad app
  • Ingen bindningstid
  • 50 % rabatt för studenter

Nackdelar

  • Inte support för dator, windows-telefon eller läsplatta
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.