30 Dagar hos Bokus Play: Exklusiva Rabattkoder och Erbjudanden

För att fira sommaren och göra det ännu mer lockande att upptäcka nya böcker, erbjuder Bokus Play exklusiva rabattkoder och erbjudanden under 30 dagar.

Om du använder vårt erbjudande för att ladda ner Bokus Play så kommer du även få dessa förmåner så länge du har ett aktivt Bokus Play abonnemang:

  • 5% rabatt på alla böcker via Bokus.
  • 10% rabatt på alla böcker via Akademibokhandeln.
  • Alltid fri frakt oavsett hur mycket du handlar för

Hur hittar jag giltiga Bokus Play erbjudanden och rabattkoder?

Kan du hitta det senaste och bästa erbjudandet till Bokus Play genom att klicka på knappen Prova gratis i 30 dagar knappen.

För att använda en Bokus Play rabattkod ska du ange koden i kassan när du handlar på plattformen. Rabatten dras automatiskt av från det totala beloppet.

Prova Bokus Play Gratis i 30 Dagar

Om du är nyfiken på Bokus Play men inte är säker på om det passar dig, erbjuder plattformen en generös 30 dagars gratis provperiod.

Du får tillgång till ett brett utbud av ljudböcker och e-böcker i olika kategorier och kan prova tjänsten utan kostnad. Efter provperioden bestämmer du själv om du vill fortsätta med ett abonnemang.

Kan jag avsluta mitt abonnemang hos Bokus Play när som helst?

Ja, du kan avsluta ditt abonnemang hos Bokus Play när du vill. Se till att avsluta ditt abonnemang innan nästa betalning dras för att undvika ytterligare kostnader.

Bokus Play App: Lyssna och Läs var som helst

Med Bokus Play-appen kan du enkelt lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker direkt i din smartphone eller surfplatta. Appen finns tillgänglig för både iOS och Android och kan laddas ner från App Store eller Google Play.

Använd din Bokus Play rabattkod för att spara pengar på ditt abonnemang och få tillgång till hela utbudet av ljudböcker och e-böcker i appen.

Spara pengar och upptäck nya böcker med Bokus Play Rabattkoder och Erbjudanden

Oavsett om du är en inbiten bokälskare eller bara vill hitta nya böcker att försvinna in i, kan Bokus Play hjälpa dig att spara pengar samtidigt som du utforskar ett stort utbud av titlar.

Med aktuella rabattkoder och erbjudanden för juli 2024 kan du få rabatt på ditt abonnemang, prova tjänsten gratis eller få rabatt på enskilda böcker.

Bokus Play erbjudande

Översikt av våra rabattkoder och erbjudande hos Bokus Play

🎁 Exklusiv Erbjudande 1
🥇 Rabattkoder 2
📱 Veriferade rabattkoder 1
📱 Veriferade Erbjudande 1
📖 Antal gratis ljudböcker?: 80 000+ stories

Fördelar

  • Lågprisalternativ
  • Njut av 80 000+ stories
  • Alltid 5% rabatt hos Bokus + Fri frakt
  • Alltid 10% rabatt hos Akademibokhandeln
  • Möjligt att lyssna på flera enheter

Nackdelar

  • Mindre utbud jämfört med andra appar
  • Fåtal buggar i sina appar
Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.