Kollage foto längdskidsspår i skogen och stroytels loggaStorytel inleder ett samarbete med skidåkaren Ebba Andersson . Foto: Karelian/Shutterstock.com och Press/Storytel

Ljudboksmarknaden

Landslagsåkaren Ebba Andersson som tog VM-guld i stafetten i längdskidor i Österrike härom veckan blir varumärkesambassadör för ljudbokstjänsten Storytel. Tillsammans med Storytel ska Ebba Andersson, ta fram innehåll, till exempelvis en ljudbok.

Längdskidåkaren Ebba Andersson som blev guldhjälte när svenska skidlandslaget tog VM-guld i Österrike blir varumärkesambassadör på Sveriges största ljudbokstjänst, Storytel.
Ebba som debuterade som 21-åring i skidlandslaget under VM 2017 i Lahtis har hunnit med att ta flera pallplatser i världscupen och bli OS-medaljör.

Samarbetet kommer löpa under 1,5 år

Samarbetet mellan Ebba och Storytel är ett långsiktigt samarbete som startar nu och kommer till en början att löpa under en 1,5 års period. Ebba kommer få stöttning av Storytel i sin satsning mot världstoppen och i sin tur kommer Ebba att dela med sig och berätta om sin vardag som elitidrottare.
Tanken är att Ebba ska förutom att dela med sig av sin vardag även dela med sig av sina egna boktips och berättelser vilket kan leda till en ljudboksserie eller en podcast som ska tas fram tillsammans med Storytel Publishing.

Ebba ser fram emot samarbetet med Storytel

Enligt Ebba är samarbetet med Storytel både spännande och roligt. Ebba tycker om att läsa och hon ser fram emot att upptäcka nya format och berättelser tillsammans med Storytel som hon ser som en perfekt tjänst för avkoppling och att ha med sig när man är ute och reser.
Enligt Storytels försäljningschef Anders Carlén är målet att engagera och kunna erbjuda något unikt. Samarbetet med Ebba kommer leda till att de skapar ett nytt och exklusivt innehåll som de hoppas ska finnas tillgängligt  redan under hösten 2019 för deras Storytel-användare. I innehållet kommer Ebba att berätta om sina framgångar, träningsupplägg och sin vardag som elitidrottare och ge tips och råd till de som vill få energi och inspiration.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.