storytel bokmassan 2017Pressbild. Foto: Anna Sigvardsson

Ljudboksmarknaden

Högaktuella Storytel har i ett pressmeddelande gått ut med att de kommer att närvara på årets Bokmässa. Ett flertal spännande aktiviteter har planerats, och även många möjligheter att lära sig mer om företaget.

Med mycket på gång är det inte förvånande att Storytel vill synas på Bokmässan. Nu har deras schema släppts och det är fullproppat.
Tävlingar ska hållas, författare ska prata och läsplattan Storytel Reader ska presenteras i fysisk form.

Storytel ställer ut på Bokmässan

En av företagets största bedrifter var när Storytel släppte egen läsplatta. Storytel Reader, som den heter, har tidigare enbart gått att beställa på nätet.
Bokmässan blir första gången som den finns att undersöka i fysisk form. Läsplattan har redan nu varit en stor hit i media.
Det kommer även bjudas till ett flertal aktiviteter. Utöver det kommer företagets vd Jonas Tellander och förläggaren Emma Danielsson vara på plats för att svara på frågor.

Berättarbattle utmanar författares fantasi

Under den förra Bokmässan introducerades besökarna till en ny typ av tävling, och den blev succé. Storytel tänker därför hålla i den även i år, och den ska äga rum på fredagen.
En så kallad berättarbattle är en tävling för publicerade författare i kreativt skrivande. Det beskrivs som ett nytänkande sätt att berätta, där författarlag tvingas samarbeta med varandra och diverse jokrar för att skriva en historia. Den vinnande berättelsen besitter attribut som driv, känslostark och överraskande.
I slutändan är det publiken som väljer vinnaren.

Författarsamtal med högaktuella skribenter

Tre författare är inbjudna att tala under lördagen respektive söndagen. Samtliga författare är välkända och publiceringsaktuella.
Gustav Fridolin ska prata om boken Det är inte du, det är vi, Jonas Gardell ska tala om Till minne av villkorslös kärlek och Linda-Maria Nilsson ska berätta om Så lärde jag mig att älska min kropp.
Författarna som ska prata är publicerade av Storytel, alternativt Norstedts som idag ingår i koncernen.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.