Kärleksfullt par lyssnar på ljudbok tillsammansNextory har en Alla hjärtans dag-kampanj under hela februari. Foto: Jack Frog/Shutterstock.com

Lanseringar

Inlägget är reklam för Nextory och innehåller annonslänkar.

Med en vecka kvar till den mest romantiska dagen på året sprider Nextory lite extra kärlek. Hela februari ger de nya kunder 69 procents rabatt på tjänsten i en månad.

Alla hjärtans dag väntar runt hörnet och det är upplagt för romantik. Ljudbokstjänsten Nextory har valt att ta vara på att vi befinner oss i kärleksmånaden nummer ett.
Hela februari har Nextory en Alla hjärtans dag-kampanj för att sprida lite extra kärlek. Nya kunder får möjligheten att teckna ett abonnemang till 69 procents rabatt den första månaden. I tjänsten ingår tusentals titlar, både ljudböcker och E-böcker.

Fira genom att läsa en romantisk ljudbok

Alla hjärtans dag fick fäste i Sverige på 1980-talet och har sedan dess vuxit i betydelse. Sedan länge har röda rosor varit den mest klassiska presenten. För den riktiga romantikern är dock presenter inte nödvändigt. I stället handlar det om att få spendera tid med den man tycker om.
Vad passar då inte bättre än att krypa upp i soffan och lyssna på en bra ljudbok tillsammans. Dagen till ära kan man välja en ljudbok av lite mer romantisk karaktär för att få kärleken att spira ännu mer. Nextory har en mängd romantiska ljudböcker som passar de allra flesta.

Romantiska favoriter

En enda risk. Boken handlar om journalisten Ambra Vinter och den före detta elitsoldaten Tom Lexington. De är varandras motpoler som förs samman i ett vintrigt Norrbotten.
Förbannade kärlek. Följ med Tate Collins när hon flyttar till San Francisco för att studera till sjuksköterska. Där träffar hon den gåtfulle Miles Archer, en pilot med ett mörkt förflutet.

Nextory blir allt populärare

Nextory har de senaste åren vuxit så det knakat. Tjänsten har lanserats i flera länder, och titlarna har hela tiden blivit fler och fler.
Den som mot förmodan inte blir förälskad i tjänsten kan avsluta den när som helst eftersom det inte tillkommer någon bindningstid.

Läs vidare

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse för böcker och har sedan 2021 varit innehållsansvarig på Ljudböcker.com. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Ljudböcker.com är korrekt och alltid uppdaterad.