Innovationsgurun hjälper företag att överleva kriser

Publicerad: 13 maj, 2020 Magnus Penker

Innovationsexperten Magnus Penker, aktuell med ljudboken Innovationsgurun, delar med sig av hur företag kan klara kriser på ett lärorikt och underhållande sätt. Foto: Marem Hassler/Storytel

Coronapandemin har ställt till det för många företag över hela världen och vissa överlever medan andra går under. Magnus Penker delar med sig av vad som krävs för att klara av en kris och hur man kan kickstarta ekonomin i Innovationsgurun, som nu finns på Storytel.

Innovationsexperten Magnus Penker hjälper företag att lyckas där andra har misslyckats tillsammans med sitt team på Innovation360. Deras enorma databas där de samlat data från 5 000 företag i 105 länder bygger på forskning från de senaste hundra åren. På sin klientlista finns några av världens största företag. Magnus Penkers uppdrag är att vägleda företag till att utvecklas och förändra.

Innovationsgurun inspirerar företag att hitta nya vägar

Ljudboken Innovationsgurun, som släpps i nio delar, består av väl underbyggda fakta och vetenskap som Magnus Penker delar med sig av på ett lärorikt och underhållande sätt.

Enligt Magnus Penker har coronapandemin på flera sätt blivit en väckarklocka för många. I och med coronakrisen har man fått hitta andra sätt att arbeta och driva företag. Mitt i allt det fruktansvärda som händer i världen just nu hoppas han kunna hjälpa människor att hitta energi till att hitta nya vägar. Innovation är inte bara avgörande för att företag ska överleva utan för att hela planeten ska överleva.

Innovationsgurun passar alla som bedriver någon form av verksamhet

Budskapet i Innovationsgurun är positivt. Fundamentala förändringar går att hantera, och under tider som dessa måste man vara innovativ och arbeta utifrån att hitta olika lösningar. Det handlar om planeten som sådan och inte bara corona. Innovationsgurun lär dig hur du behöver arbeta för att bygga ett hållbart samhälle långsiktigt och hur du ska bygga en långsiktig och hållbar organisation. Du får också lära dig hur du ska planera för framtiden.

Enligt Joakim Tholén, Storytel Originals förläggare, är Innovationsgurun en ljudbok som passar alla som bedriver någon form av verksamhet. Med världens största databas över innovationsprojekt sitter Magnus Penker och hans team inne på kunskaper som är ovärderliga och handlar om vad företag måste göra för att ta sig igenom och överleva en kris som coronapandemin.