Bookbeat

Bookbeat startades 2015 av Bonniers och är därmed ett av de senaste tillskotten bland abonnemangstjänster inom ljudböcker och e-böcker. Bonniers är kanske den största mediekoncernen i Norden, och det är inte förvånande att de gett sig in i den stora genre som denna typ av läsande/ lyssnande utgör.

BookBeat använder en del av de mest framstående uppläsarna i sin reklamkampanj, exempelvis Stefan Sauk.

Sammanfattande betyg

app
priser
utbud

Totalbetyg

3.5 av 5
Prova gratis nu

Bookbeats app

3 / 5

Applikationer till BookBeat finns till alla operativsystem som för iPhone eller för de telefoner/ surfplattor som har Android eller Windows. Med BookBeat kan du ladda ner en bok och läsa offline vilket underlättar under exempelvis resa då WiFi inte är tillgängligt. Denna typ av tjänst fungerar på samma sätt som en del bibliotek använder, du lånar boken en viss tid.

Bookbeats priser

3 / 5

Att abonnera kostar 149 kronor per månad och de är därmed ett billigt alternativ sett till utbudet. Man kan även prova på BookBeat gratis i 2 veckor. Den som väljer denna tjänst kan betala 3 månader för 429 kronor eller 6 månader för 799 kronor. Detta genom att köpa 1, 3 eller 6 månader som presentkort till sig själv eller att ge bort.

Genom BookBeats nya tjänst, familjeabonnemang, kan du även ansluta upp till fyra familjemedlemmar till ett befintligt abonnemang. Att ansluta ett konto kostar 49 kr och du kan alltså totalt ansluta fyra ytterligare användare för kostnaden av 196 kr i månaden.

Provperioden på 2 veckor gäller endast nya kunder och kan skaffas genom en enkel registrering av namn och e-post.

Bookbeats utbud

4 / 5

BookBeats utbud har tre huvudkategorier, populärt, teman och utvalt. Inom populärt delas böckerna upp i 15 genrer varav 3 är engelska böcker. Här hittar du även en topplista med de mest streamade titlarna.

Inom teman delas böckerna upp i sådana som är bra för den ovane, ”Bra för första lyssningen”, ”Slipp bråk i bilen”, ”Somna lättare” och ”Rapport från landsbygden” med flera. Utvalt hittar du ”BookBeat gillar”, ”Vårpärlor” och ”Engelska favoriter” bland annat.

I stort sett alla böcker som utges som e-bok eller ljudbok i Sverige har BookBeat med i sitt fullödiga sortiment.

Abonnemang Enheter Offline Prova på Månadspris
Standard 5 Ja 14 dagar 149 kr Prova gratis nu
Extra användare 1 Ja 14 dagar 49 kr Prova gratis nu